ADÓklub AKCIÓ: SZJA bevallás

szja, NAV bevallás tervezet, 1%, 17SZJA

Ha van ügyfélkapud március 15-től már megnézheted  a www.nav.gov.hu és a www.magyarorszag.hu oldalakról elérhető eSZJA  oldalon az szja bevallásod adóhatóság által elkészített tervezetét.

Ezt mindenképpen célszerű megtenned.  Mert az adóhatóság ebben az évben is a nyilvántartásában szereplő, a munkáltatói, kifizetői  adatszolgáltatások adatai alapján készíti  el az szja bevallásod tervezetét. Így aztán távolról sem biztos, hogy az valamennyi jövedelmedet helyesen tartalmazza. Az viszont biztos, hogy a tervezetben nem szerepel rendelkezés  az egyesületek részére felajánlható 1%-ról. Erről neked kell nyilatkoznod. Az ADÓklub javaslata

Amennyiben   május 22-éig nem fogadod  el vagy javítod illetve  egészíted ki  adóbevallásod tervezetét, illetőleg nem készítesz önadózóként 17SZJA bevallást, akkor is  a NAV  tervezete lesz az adóbevallásod,  ha az nem a valóságnak megfelelően tartalmazza a jövedelmeidet.  A baj az, hogy ennek az összes jogkövetkezményét neked kell viselned.

Ezért, ha bizonytalan vagy  keress bennünket +36302975557 telefonon vagy az adoklub@gmail.com emial ADÓklub Akció keretében szívesen segítünk!

Az akció lényege, hogy azon ügyfeleink esetében, akik az általunk is támogatott egyesületnek ajánlják fel adójuk 1%-át  2.000.-Ft-ban maximáltuk az online szja bevallás készítés, ellenőrzés díját, mely a konkrét feltételek függvényében lehet akár ingyenes is.